status

Verkoop start 17-04-2017

Locatie

Verbinding tussen de Lessiusstraat en het Schoolplein

Wooneenheden

23 Wooneenheden

8 verkocht

garageeenheden

23 garageeenheden

8 verkocht

Kockstee

Luxueus wonen op een toplocatie in centrum Brecht

Luxueus wonen op een toplocatie in het charmante centrum van Brecht.

Het project Kockstee is gelegen in een groene omgeving te midden van het centrum van Brecht. Deze centrale locatie biedt veel voordelen: zo bevinden zich de bibliotheek, bakker, warenhuis, bank, de kerk, het gemeentehuis, De Post, koffiehuis ‘Carré Konfituur’ … allemaal op wandelafstand. Ook de gemeentelijk basisschool, kinderopvang, jeugdbeweging, sporthal ‘De Ring’… bevinden zich in de directe omgeving. De bushalte is op 30 m en het treinstation ‘Noorderkempen’ op minder dan 1 km. Mobiliteit is dan ook één van de grote troeven van dit project.

Kockstee staat voor kwalitatief, luxueus en energiezuinig wonen. Het architecturaal ontwerp komt van de hand van AID architecten, onder meer gekend om hun krachtig concept en tijdloze vormgeving. 
Aan de Lessiusstraat worden 9 nieuwbouwwoningen gerealiseerd die zullen aansluiten op de herenwoning van 1889 die in ere hersteld wordt.  Elke woning wordt gerealiseerd op een zuid georiënteerd perceel van +- 180m².   Ze hebben een bewoonbare oppervlakte van +- 180 m² en een tuin met terras. Achteraan heeft elke woning zijn persoonlijke berging en carport. De indeling kan op maat van uw gezin ingevuld worden: 3 tot 4 slaapkamers, 1 tot 2 badkamers, kelder,… Zelfs de mogelijkheid om een lift te installeren is voorzien. 

Achterin, met toegang langs het Schoolplein, wordt één gebouw met 14 appartementen opgetrokken waarvan 11 appartementen met 2 slaapkamers en 2 penthouses met 3 slaapkamers.  De bewoonbare oppervlaktes gaan van 90 m² tot 150 m², de terrassen van 10 m² op 1e verdieping tot 30 m² op het gelijkvloers. Alle units genieten van een groot ruimtegevoel, open zicht op groen en optimale lichtinval.

Via de inrit in de Schoolstraat bereik je de kelderverdieping waar per appartement een enkele of dubbele garagebox is voorzien. De lift brengt je rechtstreeks vanuit de kelder naar jouw verdieping. Een gemeenschappelijke fietsenberging is bovengronds voorzien in de tuin van het domein.
  • Ik ben ge├»nteresseerd

Bedankt voor uw bericht!