status

Verkoop start 17-04-2017

Locatie

Verbinding tussen de Lessiusstraat en het Schoolplein

Wooneenheden

10 Wooneenheden

10 verkocht

Kockstee

Luxueus wonen op een toplocatie in centrum Brecht

Luxueus wonen op een toplocatie in het charmante centrum van Brecht.

Het project Kockstee is gelegen in een groene omgeving te midden van het centrum van Brecht. Deze centrale locatie biedt veel voordelen: zo bevinden zich de bibliotheek, bakker, warenhuis, bank, de kerk, het gemeentehuis, De Post, koffiehuis ‘Carré Konfituur’ … allemaal op wandelafstand. Ook de gemeentelijk basisschool, kinderopvang, jeugdbeweging, sporthal ‘De Ring’… bevinden zich in de directe omgeving. De bushalte is op 30 m en het treinstation ‘Noorderkempen’ op minder dan 1 km. Mobiliteit is dan ook één van de grote troeven van dit project.

Kockstee staat voor kwalitatief, luxueus en energiezuinig wonen. Het architecturaal ontwerp komt van de hand van AID architecten, onder meer gekend om hun krachtig concept en tijdloze vormgeving. 
Achterin, met toegang langs het Schoolplein, wordt één gebouw met 10 appartementen opgetrokken waarvan 9 appartementen met 2 slaapkamers en een penthouse met 3 slaapkamers.  De bewoonbare oppervlaktes gaan van 90 m² tot 150 m², de terrassen van 10 m² op 1e verdieping tot 30 m² op het gelijkvloers. Alle units genieten van een groot ruimtegevoel, open zicht op groen en optimale lichtinval.

Via de inrit in de Schoolstraat bereik je de kelderverdieping waar per appartement een enkele of dubbele garagebox is voorzien. De lift brengt je rechtstreeks vanuit de kelder naar jouw verdieping. Een gemeenschappelijke fietsenberging is bovengronds voorzien in de tuin van het domein.
  • Ik ben ge├»nteresseerd

Bedankt voor uw bericht!