over ons

Team achter Reno-art


Sinds het onstaan in 1997 realiseerde Reno-Art met haar team al meer dan duizend woon-of winkeleenheden. "Als projectontwikkelaar blijven we nauw betrokken bij de realisatie van de projecten, waardoor de kwaliteit van de werken en nieuwbouwprojecten steeds goed onder controle worden gehouden. 
 

Projectontwikkeling: een totaalplaatje 

Een succesvol project kan enkel maar gerealiseerd worden op geschikte locaties. Johan De bruyn en het team selecteren zorgvuldig de inplantingslocaties van de projecten en trachten steeds een harmonieuze meerwaarde te creëren voor de omgeving.
"In onze bouwkunst hebben we zowel oog voor de esthetische als de praktische vormgeving waarbij we een stap verdergaan dan de norm. Die combinatie maakt onze projecten duurzamer en tilt de investering naar een hoger niveau. Niet alleen in materialen en uitvoering gaan we voor een duurzame aanpak, we voeren dit ook door in onze relatie met werknemers en bouwpartners".
 

Bouwen met blik op de toekomst. 

Reno-art werkt met energievriendelijke materialen en kiezen voor de beste afwerkingstechnieken, uitgevoerd door vakmensen. Voor elk project selecteert Reno-art zorgvuldig de juiste partners, gaande van architectuur tot uitvoering, zodat de klant zeker kan zijn van een perfecte voorbereiding en opvolging van zijn of haar appartement.
Duurzaam wonen wordt hoog in het vaandal gedragen bij de firma. 

Al die elementen garanderen dat de aankoop een solide investering is, met een lange onbezorgde gebruiksperiode. Ons profesioneel team is dag en nacht in de weer om uw project tot in de puntjes voor te bereiden en tot een goed einde te brengen. 


 

 

team

Ons professioneel team is dag en nacht in de weer om uw project tot in de puntjes voor te bereiden en tot een goed einde te brengen.

Pers

  • The Bakery: wonen in het centrum én in het bos

    architectura.be - 26/11/2019

  • Met The Bakery nieuwe moderne woonbeleving op komst in hartje Kalmthout

    Bouwen & Wonen - 08/11/2019

  • Reno-Art toont luxeflats én hart

    Gazet van Antwerpen - 12/06/2014