status

In verkoop!

Locatie

Lochtenberg, Sint-Job

Wooneenheden

12 Wooneenheden

12 verkocht

garageeenheden

13 garageeenheden

13 verkocht

De Lochten

Luxueus wonen in Sint-Job - In verkoop - UITVERKOCHT

Bent u op zoek naar een appartement dat beantwoordt aan al uw woonbehoeften van vandaag en morgen? Dan bent u bij Project De Lochten precies waar u moet zijn.
Een parkdomein van 6.290m², centraal gelegen nabij winkels en openbaar vervoer, vormt de perfecte locatie voor deze architecturale parel.
De prachtige gevel combineert een lichte genuanceerde baksteen met grote aluminium glaspartijen in brons-tinten. Het horizontale lijnenspel en de grote terrassen zorgen voor een fris en luchtig geheel. De plafondhoogte van de appartementen bedraagt maar liefst 290cm; de raamhoogte 270cm! Benieuwd? Residentie DE LOCHTEN biedt 12 luxueuze appartementen met oppervlaktes die variëren van 112m² tot 180m²; terrassen van 18m² tot 53m²!
In de kelderverdieping bevinden zich individuele dubbele garageboxen met sectionaalpoort. Van bij het ontwerp werd grote aandacht besteed aan het binnenklimaat en leef-comfort, zowel thermisch als akoestisch: vloerverwarming- en koeling op basis van een warmtepomp, balansventilatie (permanente verluchting), ontkoppelde muren, zwevende vloeren, … Zonnepanelen zorgen mee voor het gunstige E-peil (max. E30).
Het karakter van dit prachtige perceel blijft behouden en opgewaardeerd. De bermen rondom worden geherprofileerd en het volwassen bomenbestand krijgt opnieuw ruimte om te groeien. Het binnengebied wordt onderhoudsvriendelijk aangelegd. Het afgesloten domein zorgt voor de nodige rust, privacy en veiligheid.


Vragen? Stel ze gerust via het contactformulier en wij antwoorden zo snel mogelijk! Of bel ons op 03/637.50.10.
https://www.delochten.be/
  • Ik ben ge├»nteresseerd

Bedankt voor uw bericht!