status

UITVERKOCHT

Locatie

Gooreind

Wooneenheden

23 + 1 Wooneenheden

23 + 1 verkocht

garageeenheden

35 garageeenheden

35 verkocht

winkeleenheden

2 winkeleenheden

2 verkocht

Goovaert

Wonen in de groene gemeente Gooreind - UITVERKOCHT

Project Goovaert is gelegen op een rustige locatie in het landelijke Gooreind op de hoek van de Theo Verellenlaan en de Helpt Elkanderstraat. De architect heeft gezorgd voor een harmonisch geheel van 3 aparte bouwvolumes, waardoor het project volledig opgaat in het ritme van de straat. Het hoekgebouw springt iets terug, dit zorgt voor een lichter straatbeeld in de Theo Verellenlaan.
 
Wonen in Goovaert kan op een gemiddelde oppervlakte van 100 m² met keuze uit één, twee of drie slaapkamerappartementen. Alle appartementen beschikken over een eigen tuin of terras zodat u altijd in alle rust en privacy een boekje kan lezen of kan genieten van een drankje en een hapje.
 
Houdt u van licht, rust en ruimte? De appartementen hebben stuk voor stuk een mooie leefruimte met panoramische ramen. Zo baadt de ruimte in het licht en krijgt u een maximaal ruimtegevoel.
 
Voor nog meer wooncomfort beschikt het project ook over een ondergrondse parking met toegang via de liften. De waaier van voorzieningen in de buurt, zoals een bakker, beenhouwer, apotheek,... zorgt voor een optimale woonbeleving.
 
Ziet u uzelf hier al wonen, schrijf u zeker in via het contactformulier. Zo houden we u op de hoogte, wanneer de verkoop start.
  • Ik ben ge├»nteresseerd

Bedankt voor uw bericht!