status

In verkoop

Locatie

Hoevenen (Stabroek)

Wooneenheden

46 Wooneenheden

46 verkocht

garageeenheden

70 garageeenheden

58 verkocht

Schoem

Wonen in de polders te Hoevenen - Enkel Staanplaatsen

Het project Schoem is gelegen in Hoevenen deelgemeente van Stabroek, op een boogscheut van Antwerpen. Het project bestaat uit 4 woonblokken midden in een oase van groen en gelegen naast een park en aanliggende weiden.
 
In totaliteit zijn er 46 woonunits waardoor er een grote variatie is aan oppervlakte, oriëntatie, 1-2-3 slaapkamers,… kortom, voor ieder wat wils. De woonblokken worden met elkaar verbonden doormiddel van wandelpaden. De aanwezige wadi’s zorgen naast de noodzakelijke waterinfiltratie tevens voor een natuurlijke glooing in het groene landschap.
 
De woonblokken hebben elk 3 bouwlagen met één grote gemeenschappelijke ondergrondse parking. Deze parking is bereikbaar via één parkinginrit. De bezoekersparkeerplaatsen bevinden zich tevens in de ondergrondse parkeergarage. Naast de parkeerplaatsen zijn er in de ondergrondse kelder ook bergingen en de nodige meterlokalen aanwezig. Op het gelijkvloers, in het woonblok aan de inrit naar de kelder zijn de meeste fietsenstallingen voorzien.
 
Het project is gelegen op wandelafstand van een bakker, slager, basisschool, apotheek …
 
Laat uw gegevens zeker achter als u geïnteresseerd bent, dan contacteren wij u.

Neem alvast een kijkje op de projectwebsite of neem contact op met Immo De Laet - William De Schepper +32 3 644 00 88.
https://www.schoem.be 
  • Ik ben ge├»nteresseerd

Bedankt voor uw bericht!